Top 200 - byer  |  

MiPhone

miphone

MiPhone

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af MiPhone

Hos MiPhone går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores reparationer. Vi bruger udelukkende originale reservedele, og vores omhyggelige tilgang til reparation betyder, at vi kan tilbyde dig hele 2 års garanti på alle vores arbejde. Uanset om det drejer sig om en knust skærm, et batteriskift eller en anden form for reparation, kan du have tillid til, at vi udfører arbejdet efter producenternes forskrifter.

Vi forstår, hvor vigtig din iPhone og iPad er for dig, og derfor stræber vi altid efter at levere en hurtig og effektiv service. De fleste reparationer udføres samme dag, og ofte kan vi endda få din enhed tilbage til dig inden for blot få timer. Vi ved, at din tid er værdifuld, og vores mål er at få dig tilbage på sporet så hurtigt som muligt.

Med mere end 10 års erfaring og over 15.000 succesfulde reparationer bag os, kan vi med stolthed kalde os selv for "nørder" på området. Men vi er nørder på den gode måde. Vi kender vores evner og begrænsninger, hvilket gør os i stand til at håndtere selv de mest udfordrende reparationer.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Herlev Hovedgade 201C, 2730 HERLEV
Virkeholm 3A, 2730 HERLEV

Her finder du MiPhone