Top 200 - byer  |  

Servicenordic

Servicenordic - Herlev

Servicenordic

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Servicenordic

Rengøringsvirksomheden, ServiceNordic, blev etableret i 2017 med en klar vision om at levere kvalitetsrengøring for kunder i København såvel som resten af Sjælland. Alle medarbejdere arbejder bevidst for altid at levere kvalitet og høj service for deres kunder, så samarbejdet til kunderne kan blive så udbytterigt, som muligt.

Virksomheden hjælper både private og erhvervsdrivende, hvor de kan træde til med assistance inden for opgaver som blandt andet facaderens og graffitirens.

De står gerne klar til at dele ud af deres viden og kompetencer inden for rengøringsydelser, uanset opgavens type eller omfang. Derfor kan du altid kontakte ServiceNordic, hvis du får brug for professionel hjælp til privatrengøring såvel som graffitifjernelse.

Du kan altid tage et kig på deres hjemmeside på www.servicenordic.dk, hvis du vil læse mere om deres arbejde. Du skal også være velkommen til at kontakte dem, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave. Du kan ringe på 21 45 48 93 eller sende en mail til info@servicenordic.dk.

ServiceNordic
Malurthaven 22
2730 Herlev
21 45 48 93
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Servicenordic