Top 200 - byer  |  

PcMac

PcMac - Hellerup

PcMac

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af PcMac

Hos PcMac er vi specialister i software, styresystemer og supportering af PC og Mac. Hos PcMac.dk kan du købe de bedste og mest anerkendte software-pakker, både hvad angår sikkerhed og antivirus, Adobe, Windows og Office samt meget mere.

Vi er konkurrencedygtige på priserne, så du kan trygt handle hos os med sikkerhed for at prisen er god. Vi er særligt skarpe på de populære styresystemer som f.eks. Windows 7 som fås til skarpe priser i forskellige versioner og Windows 10 som det bedste og hurtigste styresystem nogensinde. Se mere på vores webshop og find den version som passer til dine behov og pengepung.

Du kan hurtigt, nemt og sikkert handle direkte på PcMac.dk og finde den/de softwares du skal bruge. Efter køb får en tilsendt en produktnøgle direkte i din indbakke.

Køber du f.eks. Windows eller Office pakken hos os er du i gode hænder - her får du nemlig installations- og produktaktiveringsgaranti, hvilket betyder at lykkedes det dig ikke at installere og aktivere programmet indenfor 30 dage kan du få betalingen retur.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du PcMac