Top 200 - byer  |  

PUKY Danmark

PUKY Danmark - Hellerup

PUKY Danmark

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af PUKY Danmark

Siden 1949 har PUKY kreeret og videreudviklet børnekøretøjer. PUKY opstartede i Düsseldorf, og har siden 1949 udviklet sig til et kendt internationalt brand med flere end 100 medarbejdere i hele verden. Med deres mangeårige erfaring indenfor deres fag udvikler de stadig på deres køretøjer til børn, der udvikler deres motorik.

Det er kendetegnende for PUKY design, at kvaliteten er i fokus udover et veludført design der altid medtænker sikkerheden.

Alle deres køretøjer er fx udstyret med et sikkerhedshåndtag, der sørger for at barnet har et godt greb, og deres cykler har derudover allesammen et ergonomisk sæde - der både bidrager til bedre komfort, men også bedre sikkerhed.

Besøg deres webshop, hvor du kan se deres store sortiment af PUKY løbehjul og deres PUKY drenge- og pigecykler. Når du køber på shoppen får du altid 5 års garanti på køretøjet og et års fuld returret.

Tag et kig forbi PUKY’s danske webshop på www.pukydanmark.dk. Ønsker du at kontakte PUKY, kan du altid ringe til dem på 88 82 06 28 eller skrive en mail til kontakt@pukydanmark.dk.

PUKY Danmark
Philip Heymanns Allé 3
2900 Hellerup
88 82 06 28
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du PUKY Danmark