Top 200 - byer  |  

Vikær Strand Camping

Vikær Strand Camping - Haderslev

Vikær Strand Camping

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Vikær Strand Camping

Vikær Strand Camping er Danmarks skønneste campingplads. Pladsen ligger direkte ud til Lillebælt, med egen sandstrand og er i øvrigt omkranset af marker og skov. De fleste gæster kommer her for at nyde naturen og den ro der hviler over pladsen. Mange kommer også for at fiske og sejle, og pladsen har sin egen bådplads og bådslip, hvilket gør det nemt at have sin egen båd med. Her er også mulighed for at stå på vandski, sejle kano eller kajak.















Campingpladsen er for hele familien. Med børnevenlig strand, to legepladser, indendørs legerum, minigolf og trådløst internet er pladsen et oplagt ferievalg for børnefamilien. Er børnene fløjet fra reden, kan i vælge en plads på stranden i første række og nyde udsigten over havet i ro og fred.















Her er aktiviteter for både børn og voksne. Vi holder fester med helstegt pattegris og musik for hele familien. Vi afholder fiskekonkurrence med flotte præmier. For børnene er her bl.a. ponyridning, snobrødsbagning og sodavandsdiskotek.















Hytteferie er populært på Vikær Strand Camping. Vi har 9 luksushytter og 20 standardhytter - de fleste med udsigt over vandet. Luksushytterne er indrettet som små sommerhuse med badeværelse, stue, soveværelse og fuldt udstyret køkken. Hytterne er højt placeret med en fabelagtig udsigt over fjorden, der nydes bedst fra den overdækkede terrasse.















Campingpladsen har 3 servicebygninger med bl.a. familiebaderum, fælleskøkken med havudsigt og lækkert børnebadeværelse for de mindste.















D. 13.-15. september 2013 har vi gratis camping for alle der har gæstet campingpladsen en eller flere nætter i løbet af sæson 2013. Vi glæder os til en weekend med hyggelige aktiviteter og mange gæster.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Vikær Strand Camping