Top 200 - byer  |  

SunFlux ApS

SunFlux ApS - Glostrup

SunFlux ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af SunFlux ApS

Sunflux er en moderne virksomhed og webshop, der består af specialister i LED belysning. De er eksperter i at finde professionelle LED løsninger for erhverv-, offentlige samt privatkunder.
Sunflux arbejder hver dag ud fra deres vision om, at det skal være let og enkelt for alle kunder at erstatte nuværende løsninger inden for belysning med fremtidssikrede og energibesparende lyskilder . Derfor har de fokus på at være de bedste og billigste leverandører af blandt andet high power LED pærer, som kan findes på deres webshop.
Desuden finder du på webshoppen et stort sortiment, hvor du kan finde alt fra LED strips, LED indbygningsspot og stadionbelysning. Med store krav til deres leverandører, indgår der kun produkter i deres sortiment, som de kvalitetsmæssigt kan stå inde for, således at deres kunder får den rette løsning.
I et samarbejde med Sunflux kan få vejledning af lyseksperterne, der ud fra dine behov, kan finde en løsning, der matcher dine krav til lyskilder.
Ønsker du at se deres sortiment, er du altid velkommen til at besøge hjemmesiden www.sunflux.dk. Vil du gerne i kontakt med deres rådgivere, kan du kontakte dem på telefon 43 47 42 72 eller sende en mail til service@sunflux.dk, så vender de tilbage til dig hurtigst muligt.
Sunflux ApS
Naverland 15
2600 Glostrup
43 47 42 72
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du SunFlux ApS

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information