Top 200 - byer  |  

Pernille Engelsbak

Pernille Engelsbak - Frederiksberg

Pernille Engelsbak

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Pernille Engelsbak

Pernille Engelsbak er autoriseret Body SDS behandler, der er en behandlingsmetode, der er centreret om at anse kroppen som en helhed. Behandlingen tager derfor udgangspunkt i både krop og sind, da det er blevet synliggjort at de to influerer hinanden.

Omdrejningspunktet for Pernille Engelsbaks behandlinger er at give dig balance og fornyet energi. Oplever du smerter, stress eller ubalance i dit liv, kan en Body SDS behandling give dig fornyet energi og lindre smerter og ubehag i kroppen. Smertelindring og mindskelse af stress kan også opnås med infrarød sauna behandling, der har effekt på krop såvel som sjæl.

Når du får behandling med Body SDS skabes et rum til at opnå ro og afslappethed. Pernille Engelsbak behandler både børn, unge og voksne, der ønsker at få indsigt i kroppens signaler.

Har du brug for hjælp til at fjerne ubalancer i dit liv, kan du altid kontakte Body SDS terapeut Pernille Engelsbak. Vil du gerne høre mere om behandlingen eller har du spørgsmål, kan du kontakte Pernille på telefon 40 37 65 52 eller på mail til engelsbak@gmail.com. Vil du vide mere om hendes behandlinger, kan du besøge hjemmesiden på www.engelsbak.dk.


Pernille Engelsbak - Body SDS Terapeut
Solrød Strandvej 61
2680 Solrød Strand
40 37 65 52
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Mellemtoftevej 1A, 2000 Frederiksberg
Strandvejen 449, 1852 Klampenborg

Her finder du Pernille Engelsbak