Top 200 - byer  |  

STOKVÆRK ApS

STOKVÆRK ApS - Espergærde

STOKVÆRK ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af STOKVÆRK ApS

Design og kunsthåndværk fra Skandinavien er kendt og anerkendt i hele verden på grund af dets enkle og rene æstetik. Stokværk er et bolig- og designhus, med fokus på skandinavisk design i alle afskygninger. Stokværk fører produkter inden for områderne livsstil, tøj, sko, gaveidéer med mere. Hvad enten du er på udkig efter en varm plaid, en smuk lysestage, en flot kjole eller en betænksom gave til ham/hende, kan du finde det hos Stokværk.

Stokværk er både en fysisk butik og en webshop. Vores butik ligger i Espergærde Centret på Øster Torv 8, 3060 Espergærde, men vores webshop leverer til hele landet. Køber du for over 499 kr. leveres der fragtfrit.

I vores butik, fysisk som webshop, samarbejder vi med et stort udvalg af forskellige brands som for eksempel House Doctor, Second Female, Pico, Nicolas Vahé m.m.

Stokværk vil gerne være med til at give inspiration, og derfor er vi aktive på de sociale medier. Følg os fx på Instagram eller Facebook for at blive opdateret på de nyeste trends inden for bolig, mode og livsstil. Derudover har vi også et nyhedsbrev, så du er den første til at høre om nye produkter og særlige tilbud.

Har du spørgsmål til os hos Stokværk, er du velkommen til kontakte os ved at sende en mail til info@stokvaerk.dk eller give os et kald på telefon +45 22 93 30 60. Vi glæder os til at hjælpe dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du STOKVÆRK ApS