Top 200 - byer  |  

Anne Krogh & Co. ApS, Anne Krogh

Anne Krogh & Co. ApS, Anne Krogh - Dragør

Anne Krogh & Co. ApS, Anne Krogh

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Anne Krogh & Co. ApS, Anne Krogh

ANNE KROGH & CO er en design- og indretningstegnestue, som gennem mere end 16 år har arbejdet professionelt med uvildig erhvervsindretning og rådgivning for dansk erhvervslivs førende selskaber.
Tegnestuens kompetencer spænder bredt fra analyse, programmering, konceptudvikling og projektering over kreativt design af specialinventar til effektiv byggestyring.
VÆRDIGRUNDLAG: Rådgivning bygger på faglig viden, nysgerrighed og tillid. Vores mål er at gøre en forskel i hver enkelt sag, med et højt fagligt niveau, i tæt samarbejde med bygherrer og øvrige rådgivere.
10 års erfaring fra en større tegnestue, og efterfølgende 18 år på egen tegnestue, har givet os den baggrund der er nødvendig for at kunne indgå som professionel rådgiver i større teams.
UVILDIG RÅDGIVNING: Vi tjener aldrig penge på videresalg af møbler, belysning, specialinventar m.m. Vi kan derfor vælge mellem de bedst kvalificerede leverandører til hver enkelt sag, og alle rabatter og procentaftaler tilkommer vores kunder og bygherre 100 %.
STED, MENNESKER & FUNKTION: Enhver opgave løses udfra opgavens egne præmisser, og med det givne steds særlige kvaliteter som afgørende faktor.
En kontorbygning, en detailbutik, en fredet ejendom, et forskningscenter, en café, en buffet, et mødebord – alle har de forskellige funktionskrav. Og det betyder noget om vi er i København, Oslo, London eller midt i skøn natur. Derfor er de endelige projekter mangfoldige og tegnestuens kompetencer i konstant udvikling.
RÅDGIVNING: Som uvildige rådgivere inden for erhvervsindretning, er det vor opgave at tolke og forstå de mange ønsker, behov og tiltag, som kommer fra virksomhedens medarbejdere og ledelse.
Vort mål er at skabe en dynamisk og åben platform for virksomhedens udvikling. Smukke omgivelser, et sundt fysisk miljø, og en gennemtænkt og individuel indretning, er med til at underbygge virksomhedens mål, og synliggøre firmaets medarbejderpolitik, både internt og eksternt.
Smukke ord, tænker du måske, men kan det lade sig gøre på det praktiske plan, bygherre, medarbejdere og rådgivere imellem? Det er her vi gør en forskel. Sammen med bygherren, arkitekten, medarbejderne og leverandørerne finder vi den løsning, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov, ambitioner og målsætning. Dermed opnår vor klient et optimalt forhold mellem kvalitet og udgift.

INDRETNING: Ordet indgår i dag i utallige sammenhænge, og bruges indenfor mange fagområder, lige fra tv og boligblade til lette hjemmesider. Men for os er indretning et professionelt fag og et begreb, som omfatter meget mere end materielle ting.
En almindelig indsigt og viden om mennesket, miljøet, trivsel og udvikling kommer med erfaring, og er det faglige udgangspunkt for alle vores projekter. Det er også et essentielt element i en enhver virksomhed som ønsker grobund for udvikling og høj kompetence, samt en motiveret, samarbejdsorienteret medarbejderstab.
NEW OFFICE / SPACEPLANNING:
En gang var det uhørt at placere mange mennesker i et stort rum, i hvert fald i Danmark. Her var cellekontoret og en stram struktur en selvfølge, og kontorets størrelse og antallet af vinduesfag et prestigespørgsmål.
I dag skal man formidle viden på tværs af faggrænser, og opfattelsen af kontorindretning har ændret sig totalt.
Et ønske om optimal ressourceudnyttelse og den hastige udvikling indenfor IT-området, har givet os uanede muligheder og frihed i forhold til tilgængeligheden af informationer og viden.
Åben-kontor-konceptet, ofte kaldet ”New Office” er et vigtigt element i vores tids indretningsrådgivning, og det er en naturlig del af tegnestues tankesæt.
Men det åbne kontor fungerer ikke i alle arbejdssituationer, og det er nødvendigt at vurdere og tilpasse konceptet til hver eneste virksomhed. Åbenhed og frihed har sin pris og her kommer lysregulering, ventilation, akustik og rolige zoner ind som vigtige brikker i puslespillet.
SPECIALDESIGN: Specialdesignet inventar har været en del af stort set alle tegnestuens opgaver. Vore kunder ønsker produkter som er specielt tilpasset deres firmaprofil, specifikke behov og krav til udtryk, design og funktion.
Når vi designer inventar, ligger der altid en grundig analyse til grund. I første omgang omsætter vi bygherrens behov til skitser og ideer.
Herefter bliver en eller to muligheder videreudviklet fra skitser til 3D-illustrationer.
Vi har et tæt samarbejde med inventar-snedkerier som kan opfylde de høje krav vi stiller til deres service og kvalitet.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Anne Krogh & Co. ApS, Anne Krogh