Top 200 - byer  |  

Vaskerier Danmark

Skal du have vasket stort eller småt? Der er aldrig langt til det nærmeste vaskeri; om det gælder skjorter, tæpper, håndklæder, skind, gardiner, viskestykker, linned, pels eller enhver anden form for tekstiler - og om det er i professionel eller personlig øjemed. Her kan du...

Skal du have vasket stort eller småt? Der er aldrig langt til det nærmeste vaskeri; om det gælder skjorter, tæpper, håndklæder, skind, gardiner, viskestykker, linned, pels eller enhver anden form for tekstiler - og om det er i professionel eller personlig øjemed. Her kan du finde vej til det nærmeste specialiserede vaskeri til netop dine behov. Og husk at større ting som møbler og sejl også har sine specialister til at sørge for et pletfrit resultat. Der er altid mulighed for at ringe til dit lokale renseri for yderligere informationer om specifikke ydelser.

Vis mere

39 resultater for Vaskerier

Centralvaskeriet A/S i Løgumkloster

Tønder Landevej 25, 6240 Løgumkloster
74 74 59 99

Velkommen til Centralvaskeriet A/S Centralvaskeriet har vasket for tilfredse kunder i mere end 60 år. Teknologien har ændret sig med tiden, hvilket også er med til, at vi i dag fremstår som et fuldautomatisk industrivaskeri med over 40 ansatte.

arbejdstøj, forside, sengelinned, tøjrens

Fandt du den rigtige blandt de 39 udbydere af vaskerier ? Er du også udbyder af vaskerier og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her kan du finde oplysninger om "vaskerier" i hele landet. På denne liste præsenterer forskellige virksomheder deres produkter og serviceydelser indenfor "vaskerier".

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information