Top 200 - byer  |  

Vaskerier Danmark

Skal du have vasket stort eller småt? Der er aldrig langt til det nærmeste vaskeri; om det gælder skjorter, tæpper, håndklæder, skind, gardiner, viskestykker, linned, pels eller enhver anden form for tekstiler - og om det er i professionel eller personlig øjemed. Her kan du...

Skal du have vasket stort eller småt? Der er aldrig langt til det nærmeste vaskeri; om det gælder skjorter, tæpper, håndklæder, skind, gardiner, viskestykker, linned, pels eller enhver anden form for tekstiler - og om det er i professionel eller personlig øjemed. Her kan du finde vej til det nærmeste specialiserede vaskeri til netop dine behov. Og husk at større ting som møbler og sejl også har sine specialister til at sørge for et pletfrit resultat. Der er altid mulighed for at ringe til dit lokale renseri for yderligere informationer om specifikke ydelser.

Vis mere

7 resultater for Vaskerier

Calix-Service i FREDERIKSSUND

Borgmestervænget 50, c/o Palle Riisager Christensen, 3600 FREDERIKSSUND
47 38 58 45

v/ Palle R. Christensen Calix-Service blev etableret i 2001, og har fra den første dag haft en enkel men klar målsætning, nemlig altid at have den enkelte

calix, doseringsanlaeg, el-arbejde, el-installation

Fandt du den rigtige blandt de 7 udbydere af vaskerier ? Er du også udbyder af vaskerier og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her kan du finde oplysninger om "vaskerier" i hele landet. På denne liste præsenterer forskellige virksomheder deres produkter og serviceydelser indenfor "vaskerier".

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information