Top 200 - byer  |  

Postvaesen Danmark

Der bliver gudskelov stadig sendt breve i denne verden. Her kan du finde dit nærmeste postkontor med info om priser og takster mm. vedrørende store og små forsendelser til Danmark og udlandet. Se også info om åbningstider og telefontider, så du ikke går forgæves og husk...

Der bliver gudskelov stadig sendt breve i denne verden. Her kan du finde dit nærmeste postkontor med info om priser og takster mm. vedrørende store og små forsendelser til Danmark og udlandet. Se også info om åbningstider og telefontider, så du ikke går forgæves og husk at undersøge om der findes en postkasse tættere på dig end den du kender - alt det kan ordnes med et enkelt telefonopkald. Vidste du i øvrigt at Post Danmark blev grundlagt i 1624 og var et statsligt organ indtil år 2000, hvorefter det blev en privatejet virksomhed?

Vis mere

2 resultater for Postvaesen

Fandt du den rigtige blandt de 2 udbydere af postvaesen ? Er du også udbyder af postvaesen og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her kan du finde oplysninger om "postvaesen" i hele landet. På denne liste præsenterer forskellige virksomheder deres produkter og serviceydelser indenfor "postvaesen".

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information