Top 200 - byer  |  

Have Danmark

Trænger buskene til at blive beskåret, eller hækken til at blive klippet? Lad en professionel anlægningsgartner gøre arbejdet for dig for at sikre dig det optimale udseende udadtil. Find inspiration til at sætte nyt kulør på din udendørs dagligdag med blomster...

Trænger buskene til at blive beskåret, eller hækken til at blive klippet? Lad en professionel anlægningsgartner gøre arbejdet for dig for at sikre dig det optimale udseende udadtil. Find inspiration til at sætte nyt kulør på din udendørs dagligdag med blomster og haveplanter, og husk at en lille ting som udskiftning af havemøbler kan gøre underværker. Generel vedligeholdelse skal ikke være en pine - selv at få slået græs kan en gang imellem være svært, men det behøver ikke koste kassen at gå gjort med hjælp udefra. Find de nærmeste haveeksperter her.

Vis mere

813 resultater for Have

TOOLWORLD ApS i Vallensbæk

Horsbred, 132, 2625 Vallensbæk
70203920

Nordens største webshop for Værktøj, Have, Bolig, Fritid og VVS – 1-2 dages levering – Billig fragt – Stort udvalg af mærkevare – Find det du søger her!

værktøj, have, webshop, vvs

Edens Have i AALBORG

Vesterbro 18, sal kld, 9000 AALBORG
30 64 41 31

Leverandører af uddannelsesinstitutioner i AALBORG

uddannelsesinstitutioner, undervisning, diverse, anden-undervisning-i-a-n

Schrams Have og Anlæg i HINNERUP

Algade 2, 8382 HINNERUP
22 78 94 68

Anlægsgartner der udfører have- og anlægsarbejder for private og virksomheder. Erfaring inden for anlægsarbejde og speciale i vandkunst, stedsegrønne træer og buske, bonzaitræer og stenarter.

anlaeg, anlaegsarbejde, gartner, gartneri

Have & Parkservice i FREDENSBORG

Parken 14, c/o Mads Munksgaard,sal 02tv, 3480 FREDENSBORG
29 84 52 27

Leverandører af landskabsraadgivning-og--planlaegning i FREDENSBORG

landskabsraadgivning-og--planlaegning, raadgivende-havearkitekter

Altmuligmanden i SKIVE

Resenvej 54A, 7800 SKIVE
51 25 20 29

Altmuligmanden laver arbejde såsom murer, tømrer, have og anlægsarbejde i Skive om omegn.

altmuligmand, chauff?r, ejendomsmaeglere, have

Lej En Handy-Mand i STENLOSE

Lisevej 5, 3660 STENLOSE
40 14 75 44

Lej en Handy-mand - Har du brug for en Handymand eller en hjælpende hånd, til at få lavet alle de reparationer og vedligeholdelser der skriger på at blive gjort? Så lej en Handymand. Alt forefaldende arbejde udføres: stort som småt - Ude som inde.

bad, belaegning, bolig, brolaegger

Fandt du den rigtige blandt de 813 udbydere af have ? Er du også udbyder af have og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her kan du finde oplysninger om "have" i hele landet. På denne liste præsenterer forskellige virksomheder deres produkter og serviceydelser indenfor "have".

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information