Top 200 - byer  |  

Livsbanen

Livsbanen - Brønshøj

Livsbanen

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Livsbanen

Vil du have en særlig dag i fællesskab med dine ansatte eller venner, samtidig med at I støtter en god sag? Projektet Livsbanen er en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder aktiviteter som for eksempel teambuilding til firmaarrangementer, spændende foredrag og sessioner i et professionelt lydstudie.
Vores tilbud muliggør udførelsen af vores kerneprojekt, nemlig gratis rapaktiviteter for børn og unge.
Livsbanen er udtænkt af Jesper Wildmand, et stort navn på den danske hip hop scene, der bl.a. var en af hovedmændene bag det dansktalende rapband MC Einar. Idéen bag projektet er, at give særligt udsatte unge mulighed for at opleve sociale og faglige succesoplevelser, som kan påvirke resten af deres tilværelse i positiv retning - at opbygge en anderledes og bedre livsbane gennem musikken.
Når I køber Livsbanens produkter, enten teambuilding, foredrag eller en session i et lydstudie, giver man en hånd til børn og unge i udsatte positioner. Køb fx såkaldt rimbuilding, en anderledes og udfordrende omgang teambuilding, hvor dig og dine kollegaer rystes sammen ved hjælp af kompliment battles og skrivning af jeres egne raptekster.

Vi arrangerer også foredrag, som fx Ghettoens Stemme, der giver et indblik i hip hoppens rolle i samfundet. Har i selv erfaring, tilbyder Livsbanen desuden studieleje til upcoming artists.

Skal du arrangere et firmaevent, så alliér dig med Livsbanen for at høre mere om vores foredrag, teambuilding eller lydstudiesessioner, der samtidig støtter vores rapprojekt for børn og unge.

Vi holder til på Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj, og du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail på info@livsbanen.dk. Vi ser frem til at tale med dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Livsbanen

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information