Top 200 - byer  |  

Beskrivelse af First Party A/S

Skal du holde en fest, men ved du ikke hvor du skal begynde? First Party er Danmarks mest erfarne virksomhed for festudlejning i København. Vores festudlejnings- og serviceteam har mere end firs års erfaring med alt til private og professionelle arrangementer. Ønsker du et tilbud på din festløsning, så tag kontakt til First Party allerede i dag.

Hvad enten du ønsker en fuld pakkeløsning, eller bare har brug for en enkelt service, som fx et festtelt, service, borde og stole eller et festpersonale, kan First Party hjælpe. Vi er din erfarne fest- og arrangementsekspert i hovedstaden, der i fællesskab med dig finder frem til den rette løsning til dine behov.

Vi tilbyder personale, borddækning og underholdning, så du rent faktisk kan nyde din egen fest. Hos os kan du både købe samlede pakkeløsninger med fx festtelte, borde og stole og service, men vi tilbyder også enkeltstående services som fx jukeboxes, toiletter, varmeblæsere og serviceudlejning.

Vi er din ekspert i festudlejning, herunder teltudlejning og serviceudlejning, i København og vi er med dig før, under og efter, så dit arrangement forløber som du ønsker. Du finder First Party på Kirkebjerg Parkvej 14, 2605 Brøndby. For festudlejning i København, kan du kontakte os på mail info@firstparty.dk eller give os et kald på +45 43 43 40 80.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du First Party A/S