Top 200 - byer  |  

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS - Brøndby

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS

0.txt
INFO
AKTIVITET
Ingen registreret aktivitet
Sorteringsrækkefølgen er ændret til stigende.

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS er en virksomhed med speciale i gulvrenovering- og behandling. Med over 40 år i branchen har de en bred viden og erfaring, der i dag sikrer, at deres kunder får kvalitetsbevidst service til en lav pris. Som en del af deres service, kan de også stå for en kvalitetsbevidst og grundig gulvrenovering.

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS forbedrer hele tiden sine produkter og metoder, så de kan leve op til deres vision om at tilbyde innovativ, dynamisk og professionel gulvservice for alle deres kunder i Storkøbenhavn.

Desuden udvælger de kun produkter og materialer, der ikke belaster miljø, således at deres renoveringer og behandlinger beskytter både miljø og materialer.

Har din virksomhed eller boligforening behov for at få opfrisket sine gulve, er I altid velkommen til at kontakte Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS. De kan kontaktes på telefon 36 46 01 44 eller via mail på kontakt@renexgulve.dk. På hjemmesiden www.renexgulve.dk kan I læse mere om deres mange ydelser.
Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS
Vallensbækvej 22B 1.th
2605 Brøndby
36 46 01 44
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS