Top 200 - byer  |  

Vandpibesalg

Vandpibesalg - Brabrand

Vandpibesalg

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Vandpibesalg

VANDPIBE, VANDPIBETOBAK OG SOCIALSMOKE LIGE TIL DØREN
Vandpibe Salg er Danmarks største forhandler af vandpibe produkter. Vi har alt fra vandpibetobak, vandpibe slanger, vandpibe hoveder til vandpibe kul, samt en masse vandpibe tilbehør.

VANDPIBER, SHISHA, GLAS VANDPIBER M.M.
Vi tilbyder traditionelle, moderne vandpiber samt glas vandpiber. Af traditionelle vandpiber tilbyder vi Khalil Mamoon, Shika, og El Nefes vandpiber og af moderne vandpiber tilbyder vi Stainless Steel, Mya og Oduman vandpiber. Hvad angår glas vandpiber har vi bl.a El-Badia og Oduman.

VANDPIBETOBAK, MASSER AF FORSKELLIG SMAG.
I forhold til vandpibetobak sigter vi også have alle de forskellig smag og varianter. Vores sortiment tæller blandet andet Social Smoke, Adalya, Mazaya, og True Cloudz. Vi har vandpibetobak i mange forskellig smag, dobbelt æble, vindue mint, lemon mint, orange mint, og bubble gum, lemon chill, twisted. Vi søger hele tiden at udvide vores sortiment og finde nye spændende produkter, så hold endelig øje med vores side.

VANDPIBE SALG
Vandpibe Salg ambition er at være det bedste sted at shoppe efter vandpiber. Vi vil skaffe alle de vandpiber produkter vi mener er de bedste på markedet.

Vi er stolte af at kunne tilbyde den bedste kundeservice vores medarbejdere har mange års erfaring med vandpiber og kan derfor vejlede dig, så dine behov og ønsker indfries.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

SINTRUPVEJ 63, 8220 Brabrand

Her finder du Vandpibesalg