Top 200 - byer  |  

Care & Relax

Care & Relax - Bording

Care & Relax

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Care & Relax

Et overraskende stort antal danskere døjer med kropslige onder, som fx en stiv ryg eller en frossen skulder. Er du en af dem, der har ondt i kroppen, kan brugen af en massagestol have en positiv effekt.

CareRelax er en dansk virksomhed, der tilbyder Danmarks største sortiment af massagestole. Vi har siden virksomheden så dagens lys i 2006 været en af de store spillere på markedet.

Vores vision er at levere de bedst tænkelige massagestole inden for den givne prisramme. Vores udvalg er stort og forskelligartet, men omfatter udelukkende kvalitetsmærker som fx Fuji, Panasonic og Keyton og sidst men ikke mindst vores eget mærke, CareRelax.

CareRelax leverer massagestole og andet udstyr til hele Danmark, både private og erhverv. Vi ved, at det kan være svært at købe en stol uden at have siddet i den, og derfor kan du besøge os i et af vores to showroom, i København eller Midtjylland.

Massagestole er vores primære produkt, men derudover forhandler vi også ergonomiske senge, samt Caremaster til ledsmerter.

Ønsker du mere information, er du altid velkommen til kontakte os på telefon 60 84 89 00 eller via mail mh@carerelax.dk. Vores hovedkontor og -showroom har adresse i Bording, nærmere bestemt Bordinglund 1, og vi ser frem til at hjælpe dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Care & Relax