Top 200 - byer  |  

EPICO-it ApS

EPICO-it ApS - Ballerup

EPICO-it ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af EPICO-it ApS

EPICO er en international IT freelancehus med dansk kontor i Ballerup og Århus. Hos EPICO kan de hjælpe IT-specialister med at være en del af deres freelance hus, hvorfra de kan matches med virksomheder, der ønsker medarbejdere med deres IT-speciale. Derudover står de også til rådighed med vejledning og hjælp for virksomheder, der søger IT-konsulenter enten til en midlertidigt projektstilling eller til en fastansættelse.

Via deres EPICO Search arbejder de strategisk sammen med deres kunder om at finde den helt rette nye medarbejder til ansættelse. Med en dyb forretningsmæssig indsigt og viden inden for IT, kan EPICO skabe værdi og vækst hos deres kunder gennem det helt rette kandidat-match.

De har et stort netværk af kompetente IT-specialister, der har viden om blandt andet support, IT i forbindelse driftsikkerhed og udvikling - og de kan dermed altid hjælpe med at finde en kandidat, der matcher jeres ønsker om kompetencer hos IT-konsulenten.

For IT-specialister er du velkommen til at blive en del af deres netværk, hvorfra de fungerer som et bindeled mellem dig og dit fremtidige job.

Besøg deres hjemmeside på epico.dk og læs mere om deres mange ydelser. Du er også altid velkommen til at kontakte dem direkte på telefon 20871721.

EPICO-it ApS
Borupvang 2C, 2. sal
2750 Ballerup
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du EPICO-it ApS