Top 200 - byer  |  

Hotel Hammersø

Hotel Hammersø - Allinge

Hotel Hammersø

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Hotel Hammersø

På Bornholms nordspids finder du Hotel Hammersø i grønne naturområder blot en lille gåtur fra Sandvig Strand hvor du kan nyde udsigten til Hammersø. Hotellet er et godt feriested for jer, der nyder at være dus med naturen og desuden nyder komfort.

Med et besøg hos os har du mulighed for at leje apartments og sommerhuse eller lade dig indlogere på et af Hotel Hammersøs hyggelige værelser. Her har du mulighed for at nyde sommeren på vores solterrasse med swimmingpool og den tilknyttede restaurant, der serverer en stor morgenbuffet og lækre middagsretter.

Hotel Hammersø falder diskret ind i den flotte natur, der kendetegner Bornholm, og vi kan tilbyde en dejlig tur for naturentusiaster, der nyder rolige bådture langs den Bornholmske kyst eller vandreture ad forbjerget Hammeren.

Hotel Hammersø har været en del af Kjær familien siden 2. Verdenskrig og den dag i dag er 3. generation en del af driften på hotellet, der ligger i Allinge, Sandvig. Vil du gerne høre mere om, hvad vi tilbyder, eller ønsker du at lave en reservation, kan du altid ringe til os på 56 48 03 64 eller skrive en e-mail til os til kjaer@hotel-hammersoe.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Ndr. Strandvej 63, Tejn, 3770 Allinge

Her finder du Hotel Hammersø