Top 200 - byer  |  

Global Express Wedding I/S

Global Express Wedding I/S - Ærøskøbing

Global Express Wedding I/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Global Express Wedding I/S

Hos Global Express Wedding står de for at arrangere og udføre bryllupper for internationale besøgende i Danmark, der ønsker at blive gift hurtigt og nemt. Medarbejderne hos Global Express Wedding arbejder som weddingplanners, advokater, eventmanagere og fotografer. Fælles for alle medarbejdere er, at de har fokus på at give en dag dedikeret til kærligheden.

Har du en kæreste fra udlandet, som du gerne vil giftes med eller kender du nogle udenlandske gæster, der gerne vil dele resten af livet sammen, kan I altid få hjælp fra Global Express Wedding til planlægning og vielsen.

Allerede inden for 48 timer, vil de give besked på, hvilke dokumenter, de skal bruge til jeres bryllup, og herefter vil de nemt kunne give jer en fortryllende dag.

I er altid garanteret en god pris, uden at det påvirker hverken kvalitet eller service. Du kan læse mere på hjemmesiden www.globalexpresswedding.com og få svar på mange af de mest almindelige spørgsmål. Du kan desuden kontakte Global Express Wedding på e-mail info@globalexpresswedding.com eller på telefon +45 29626122.

Global Express Wedding I/S
40711501
Torvet 3
Ærøskøbing, 5970
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Global Express Wedding I/S