Top 200 - byer  |  

Helloo.dk

Helloo.dk - Århus N

Helloo.dk

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Helloo.dk

helloo.dk blev opstartet i 1999 og er i dag den ældste reparatør i Danmark. De har altid ligget centralt i Århus og har i løbet af deres levetid sikret kvalitetsreparationer for deres kunder i Århus og omegn.

Sidenhen har de opnået en stor erfaring inden for branchen, der sikrer, at de i dag kan yde reparation af bedste kvalitet. Hos helloo.dk kan du fortaget en billig Iphone reparation ligesom du også kan få repareret computere og Ipads - ovenikøbet altid med en garanti.

De har mange forskellige kundegrupper, da de både er til rådighed for store virksomheder som fx forsikringsselskaber samt mindre virksomheder og organisation. Hos helloo.dk er alle velkomne - mange som få.

Det er aldrig sjovt at have en arbejdstelefon, der ikke virker og derfor kan du som virksomhed vælge at få en fast aftale, så de hurtigst muligt kan reparere både mobiler og pc lige så snart behovet opstår.

Du kan altid kontakte helloo.dk hvis du har spørgsmål til deres service eller gerne vil vide mere. Du kan kontakte dem pr. telefon på 83 13 11 86 eller på e-mail til adressen dan@helloo.dk.

helloo.dk
Finlandsgade 17
​8200 Århus N
86 13 11 86
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Helloo.dk