Top 200 - byer  |  

Døgndata ApS

Døgndata ApS - Åbyhøj

Døgndata ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Døgndata ApS

sofus, tidligere Døgndata er en socialfaglig IT virksomhed. Vi tilbyder enkle og innovative løsninger til både private og erhverv.

sofus blev grundlagt i Aarhus i 2009 af den erfarne institutionsforstander Henrik Ernst og Klaus Roelsgaard, overlæge med særlige opgaver inden for sundheds-IT. Vi kan altså på bedste vis kombinere vores viden om IT med vores erfaring fra det sociale område.


sofus leverer intuitive IT-programmer, hvor sikkerheden er i højsædet. Programmerne er skabt af fagfolk med erfaring fra din praksis, og bliver nu benyttet i over 100 forskellige danske byer.

sofus har for nuværende fire programmer, sofusMatch, sofusTeach, Dagbogsprogrammet og DPU-dokumentation.

sofusMatch henvender sig til kommunens familieplejeorganisation, og har til formål at skabe systematik i processen at matche børn med plejefamilier.

sofusTeach er udviklet til skoleledelsen, og skaber et klart billede af de forskellige underviseres kompetencer og potentiale.

Dagbogsprogrammet er et redskab der samler al skriftlig kommunikation og dokumentation angående de børn, unge eller voksne I har ansvar for.

DPU-dokumentation går ud på at afgøre et barns udviklingsgrad i DPU, der står for Dansk Pædagogisk Udviklingsprogram.

Er du interesseret i hvordan du kan implementere sofus’ programmer i din institution, så tag en uforpligtende samtale med os på telefon +45 28 96 45 00 eller send os en mail på henrik@sofus.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Døgndata ApS