Top 200 - byer  |  

Tandfeerne

Tandfeerne - Vejle

Tandfeerne

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandfeerne

Er det tid til at finde en ny tandlæge? Og bor eller arbejder du i Vejle eller omegn? For at gøre processen så simpel som muligt, bør man altid være patient hos en tandlæge tæt på en. Tandfeerne er din tandlæge i Vejle og vi er åbne for nye patienter.

Vi er en moderne tandklinik, bestående af et professionelt team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der brænder for tænder og tandsundhed.

Hos Tandfeerne tilbyder vi alle almindelige tandbehandlinger som fx tandrensning og paradentosebehandling, men også specialiseret behandling som fx protesebehandling og kosmetisk tandpleje.

Hos Tandfeerne tror vi på, at alle patienter er forskellige og derfor skal behandles individuelt. I vores klinik er du ikke blot patient, men et menneske med følelser og behov. Vi går højt op i at skabe en god og tryg stemning i vores klinik, så du ikke skal frygte din behandling.

Vores håb er at opretholde vores patienters naturlige tænder, og dette gør vi bl.a. ved at tænke langsigtet og forebyggende.

Er du interesseret i at vide mere om vores klinik, eller vil du oprette dig som ny patient, er du altid velkommen til kontakte os, enten ved at sende en mail til mail@tandfeerne.dk eller på telefon 75 82 01 70. Vores klinik har adresse på Orla Lehmannsgade 1, 7100 Vejle. Vi ser frem til at møde dig.

Tandfeerne
Orla Lehmannsgade 1
7100 Vejle
75820170
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandfeerne