Top 200 - byer  |  

Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS - Kolding

Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

Sikker og professionel styring af det økonomiske aspekt er en vigtig brik i din virksomheds succes. Har du/Din virksomhed brug for hjælp til at varetage bogholderiet? Så er det her Garnæs kan være behjælpelige. Garnæs drives af Henriette Garnæs, der yder professionel bogføring og økonomistyring i Kolding og resten af landet.

Professionelt har Henriette Garnæs arbejdet med regnskab og økonomi stort set hele livet, og har bla. en uddannelse i økonomi og ressourcestyring, samt i HD i regnskab og økonomistyring. Før Henriette valgte at starte sit eget firma var hun Senior Financial Controller og Senior Business Consultant hos DONG. Et alsidigt og langt arbejdsliv har altså givet Henriette kompetencerne til at arbejde med programmer som E-conomic, NAV, Excel og mange flere. Lige meget hvilket system du bruger udformer Henriette en løsning, der passer til dine behov.

Garnæs tager sig af blandt andet debitorstyring, lønstyring, controlling og udarbejdelse af regnskaber og budgetter. Prisen på service er 425,- ekskl. moms pr. påbegyndt time og der faktureres én gang om måneden. Er der tale om større opgaver af længere varighed ydes der 10% rabat.

Når du har behov for bogføring og regnskabsassistance i Kolding eller resten af Danmark, håber vi, at du vil tænke på Garnæs. Vi har adresse i Kolding, nærmere bestemt Carl Plougs Vej 136. Har du spørgsmål, tilbyder jeg altid en 100% uforpligtende samtale. Ring eller skriv til mig på enten 93 84 11 41 eller kontakt@garnaes.com.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS