Top 200 - byer  |  

Frandsen Fotografi ApS

Frandsen Fotografi ApS - København K

Frandsen Fotografi ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Frandsen Fotografi ApS

Leder du efter nydelige fotografier af medlemmerne i jeres husstand? Eller ønsker I professionelle portrætbilleder af dine kolleger? Frandsen Fotografi har mange års erfaring med portrætfotos. Vores virksomhed begyndte i 1998 og har lige siden været behjælpelig for privatpersoner og erhverv med at fotografere veludførte og professionelle portrætter.

Vi har vores eget fotostudie i Hovedstadens centrum. På vores adresse har vi mulighed for at skyde fotografier af jeres familie eller ansatte, og redigere fotografierne efter fotosessionen, så billederne er nøjagtig, som I har behov for.

Et portrætbillede fortæller en historie. Portrætbillleder kan hjælpe til at visualisere et bestemt kapitel i familiens liv. Eller det kan forstærke firmaets image ved at vise jeres medarbejdere med professionelle billeder.

I har mulighed for at se eksemplarer af vores portrætter på vores hjemmeside. Hvis du har bud på personlige fotos, portrætter og ønsker en visuel opgradering af jeres familie eller firma, så tag kontakt til os. Vi glæder os til at hjælpe jer.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Frandsen Fotografi ApS