Pizza-restaurant in Roskilde

85 resultater for Pizza-restaurant

Viking Pizza

Bergamo Pizza i Roskilde: Køb din Pizza, Burger, Pommes Fritter eller andet fastfood her, og få leveret lige til døren. Altid lave priser og friske ingredienser. Bestil din mad her

The Scandinavian Pizza Company A/S

Domino's Pizza er verdens førende kæde indenfor udbringning af pizzaer. Bestil pizza online og vi leverer rygende varme pizzaer af høj kvalitet til en god pris.

Restaurant Upstairs

Hyggelig restaurant i centrum af Roskilde. Vores køkken arbejder altid med friske råvarer, derfor er vores menuer altid lavet fra bunden efter modtagelse af bestilling fra gæsten.

Restaurant Snekken

Råvarerne er sæsonbetonede efter den nordiske Vikingetid. Smag, anretning og tilberedningsmetoder er nutidige.

Restaurant Sagafjord

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde.

Restaurant Sagafjord ApS

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde.

Restaurant Primo Piano

Primo Piano er indbegrebet af god stemning og ægte italiensk mad lavet fra bunden. Kom og lad vores vært Samir hygge om jer - du finder os centralt i Roskilde, tæt på stationen.

Restaurant Le Fiesta

Vælg menuer af Italiensk take away fra Restaurant Le Fiesta Cafe og Pizzeria i Roskilde; Bestil online, læn dig tilbage og nyd et velfortjent måltid!

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information