Fysioterapi in Odense

199 resultater for Fysioterapi

FTO

Hos FTO i Odense er Fysioterapi og Træning samlet under det samme tag. Vores medarbejdere er veluddannede fysioterapeuter, som har træning og fysioterapi som deres specialer. ' Når du træner hos FTO tager træningen udgangspunkt i dig. Vi står klar til ...

Åløkkens Fysioterapi

Åløkkens Fysioterapi Odense - Professionel behandling, med dine ønsker i centrum af autoriseret fysioterapeut i Odense C. Centralt placeret midt på Fyn.

Walther Fysioterapi

  • Dalmosevej 36, 1. sal, 2400 København NV, 5230 Odense

Den vigtigste forudsætning for en optimal behandling er efter vores mening at stille en korrekt diagnose, og samtidig forsøge at finde årsagen til hvorfor du har fået smerter.

Skt. Anne Fysioterapi

  • Skt. Anne Plads 2 - 4, 5. sal, 5000 Odense
  • 66 12 63 60

Skt. Anne Fysioterapi er din Fysioterapeut i Odense. Vi behandler rygsmerter, knæ- og løbeskader, graviditetsgener m.m. Kontakt os på 6612 6360 for mere.

Runes Fysioterapi

Grundig undersøgelse sikrer en effektiv behandling. På klinikken har vi mere end 18 års erfaring med behandling af smerter. Kontakt os og hør mere!

Odense Fysioterapi og Idrætsklinik

FysioDanmark Odense: Fysioterapi, holdtræning, fitness og kiropraktik i hjertet af Odense. Læs her om vores specialer: akupunktur, hypnose og zoneterapi.

Mobilfysioterapeut Uffe Matzen

Bolbro Fysioterapi er en del af sundhedshuset Helsecenter Fyn, som består af en række professionelle behandlere der tilbyder forebyggende og sundhedsfremmende ydelser i lyse og venlige lokaler med et fælles venteværelse.

Michael Stentz Fysioterapi

Alléens Fysioterapi og Sportsklinik tilbyder fysioterapeutisk behandling. Træning i egen sal samt akut skadesbehandling.Kontakt os på 6612 1431.

Martin Lange

Hunderupvejens Fysioterapi tilbyder: akut–, hjemme–, og børnebehandling. Vi kan tegnsprog. Vi ligger centralt i Odense. Vi praktiserer klassisk fysioterapeutisk behandling af gigtsygdomme, skader i kroppens led og muskler, idrætsskader, rygskader kroniske ...

Klinik For Fysioterapi/ Maj-britt Elisa A Staunstrup

Center For Fysioterapi & Træning Vores 600 m2 store hus rummer en fysioterapiklinik og et træningscenter, hvor alle med eller uden skader er velkomne. Vi er meget engageret i vores arbejde og tager hånd om den enkelte. Samtidig er det vigtigt for os at ...

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information