Informatik in Kolding

24 resultater for Informatik

Niras Kolding

  • Birkemose Allé 27-29, 1. sal, 6000 Kolding
  • 76 60 26 00

Niras er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi skaber velfungerende bygninger, bæredygtigt miljø og dynamisk infrastruktur.

Niras A/S

  • Birkemose Allé 27, Nørre Bjert, 6000 Kolding
  • 48 10 42 00

Niras er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi skaber velfungerende bygninger, bæredygtigt miljø og dynamisk infrastruktur.

Norriq Danmark A/S

Hos NORRIQ føler vi en forpligtelse til at kende din forretning. Vores it-løsninger understøtter altid din virksomhedsstrategi – både i form af besparelser og øget effektivitet.

Globalconnect A/S

GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger.

TDC A/S

Hos TDC får du det bedste inden for tv-pakker, bredbåndsforbindelser, telefoni, mobilt bredbånd, smartphones og andre mobiler. Du får god kundeservice, og så er der fri musik for enhver smag med TDC Play

Sima.DK A/S

Kontakt sima.dk a/s når det gælder Internetløsninger og CMS systemr

Eg A/S

EG er eksperter i branchespecifikke løsninger og har mere end 35 års erfaring. Vi hjælper dig med at finde en ERP-løsning der matcher din forretning.

Tp Erhvervscentre A/S

Connection din landsdækkende teknologipartner inden for Tele, IT, Sikring, El, Ventilation og Energi.

Niras A/S

  • Birkemose Allé 27-29, sal 1, 6000 KOLDING
  • 76 60 26 00

Rådgivning inden for byggeri, anlæg, forsyning, miljø, energi, industri, informatik, infrastruktur, analyse og strategi, planlægning og udviklingsbistand. Rådgivende ingeniører.

Pay4it ApS

Pay4it byder velkommen til en helt ny verden indenfor mobilbetaling, styring af maskiner, opsamling af data og mange andre former for udnyttelse af mobilnettets muligheder.

International Business College

IBC International Business CollegeDet handler om værdiskabelse. Om innovation og videndeling. Det handler om at være til stede, og om at komme videre. Det handler om at være sammen og om at være i konkurrence. Det handler om at skabe et sted, hvor vi inspirerer ...

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information