Offentlig-administration in København

289 resultater for Offentlig-administration

Wind Administration ApS

  • Christians Brygge 28, 2. Sal, 1559 København
  • 32 64 46 00

I Wind Administration er vi specialister i ejendomsadministration. Læs mere om hvorfor I skal vælge Wind til at administrere jeres ejendom/forening.

Sticks'n'Sushi A/S Administration

Sticks'n'Sushi: Restaurant, takeaway & catering i og omkring København. Bestil bord eller takeaway. Til frokost eller aften. Afhentning eller udbringning.

Sjeldani Administration

Hos SJELDANI Boligadministration har vi over 25 års erfaring med ejendomsadministration. Vi varetager derfor administrationen trygt og sikkert!

P. G. Administration A/S

  • Vimmelskaftet 41 A, 3. sal, 1161 København K, 1161 Kerteminde
  • 33 33 03 22

Vi administrerer mere end 700 ejendomme i hele Danmark. Vi håndtere selv de mest komplekse administrationsopgaver og ved, at alle kunder er vigtige.

NEYE-Fonden Administration

  • Klosterstræde 1, 4. Sal, 1157 København
  • 33 69 28 00

Find din nye taske og kuffert i NEYE. Vidste du, at NEYE-butikkerne er ejet af en fond, hvis primære formål er – gennem sit overskud – at støtte kræftforskningen i Danmark? Så den taske, du køber hos os, har ikke kun et praktisk formål for dig, men tjener ...

Multi Finans Administration A/S

Multi Finans køber større finansporteføljer og dårlige privatsager samt administrerer afskrevne fordringer, leasing- og lånekontrakter - og er autoriseret inkassovirksomhed.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information