Uddannelse in Frederiksberg Side 3

74 resultater for Uddannelse

Professionshøjskolen Metropol

Metropol samler 16 grunduddannelser og en lang række efter- og videreuddannelser i København. Vi arbejder samtidig med at skabe ny viden til uddannelserne gennem forskning, udviklingsarbejde og innovation.

Tip Top Trafik

Landsdækkende køreskole. Ta' dit kørekort hos Tip Top Trafik. Landets største teoriprogram og dygtigste kørelærere. Gratis prøvetime i teori. Gode lærere sparer dig for ekstratimer.

Den Danske Diakonissestiftelse

Diakonissestiftelsen er en værdibaseret aktør i kirke og samfund. Vi lægger vægt på faglighed, nærvær og gæstfrihed. Diakonissestiftelsen bringer håb til mennesker i udsatte situationer gennem holdning, handling og udvikling.

Indre Sundhed ApS

Læs til professionel massør og sportsmassør, fitnessinstruktør, personlig træner, kostvejleder og slankekonsulent, sundhedscoach, løbetræner m.v.

Dansk Energi

Dansk Energi er erhvervs- og interesseorganisation for energiselskaber i Danmark. Dansk Energi styres og finansieres af medlemsvirksomhederne, primært elselskaber, og vi arbejder på at sikre energiselskaberne de bedste og frieste vilkår til at konkurrere ...

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information