Musik in Frederiksberg

41 resultater for Musik

T.P. Musik Marked ApS

TP Musik har masser af film på DVD og Blu-ray samt musik til enhver smag. Stort udvalg i alle genrer, både nye titler som gamle klassikere.

Some Studio

Lydstudie i Odense, Fyn, Danmark. Indspilning, Mix, & Mastering. Live produktion og indspilning.

Peter Bangsgårdens Selskabslokaler

  • Peter Bangs Vej 39 ST, 2000 Frederiksberg
  • 38 10 58 37

Rust er et spillested og natklub på Nørrebro i København, hvor der foregår traditionelle koncerter og clubbing med elektronisk og urban musik.

Lars Green Musik

Alt i musikudstyr: guitar, bass, keyboard, synth, PA, slagtøj, skoleinstrumenter, service og udlejning. Musikinstrumenter og forstærker udstyr. lej et anlæg,

Klassisk Musik

  • ny bog om 5 danske kvindelige komponister i, 1800 Hørsholm

Klassisk musik i Danmark

KMC Musik ApS

  • H.C. Ørsteds Vej 3 A, 1879 Frederiksberg
  • 33 24 42 33

KMC Musik er kendt leverandør af vintage, sjældne, nye og brugte instrumenter siden 1972.Holdet bag KMC Musik består af Harry Boserup, Thulla Wamberg og Kenneth Damm.Hvis du ikke finder det du leder efter på vores hjemmeside, så send os en mail eller ring ...

Havana

Kom og oplev den autentiske stemning fra Cuba. Havana ligger centralt på Frederiksberg i flotte, hyggelige lokaler med cubanske specialiteter, eksotiske cocktails, stort dansegulv og ægte salsarytmer.

Alléenberg

Alléenberg. Natværtshus med musik. Åben tir-lør 22-05. bar, cafe, restaurant, servering og selskaber tæt ved Frederiksberg Have.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information