Taekkemand in Danmark

196 resultater for Taekkemand

Tømrer & Tækkemand Brian Randrup

For tækkemand Brian Randrup er det vigtigt, at kunderne er tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført. Vi udfører kun kvalitetsarbejde med lang holdbarhed.

Tækkerfirmaet Kim Andersen

Familieejet firma med 5 generationers erfaring indenfor tækkearbejde. Udfører alt i tækkearbejde. Specialist indenfor alle former for kobberrygninger.

Tækkemanden I Nødebo

  • Grønholtvangen 25, Grønholt, 3480 Fredensborg
  • 48 48 16 80

Tøltrideskolen i fredensborg v. Eva Gangsted - hesteskole m. klassisk dressur på Islanske heste tlf. 48475851

Tækkemanden i Holte

  • Kragerupvej 14, 4291 Ruds Vedby, 8981 Spentrup
  • 58 26 30 66

Vi tækker nye stråtage, reparerer, opsætter og tækker kviste og rygninger samt fuglefoderhuse. Vi laver lægtning, vindskeder, vandbrædder og brandisolering.

Tækkemanden I Holte

Vi tækker nye stråtage, reparerer, opsætter og tækker kviste og rygninger samt fuglefoderhuse. Vi laver lægtning, vindskeder, vandbrædder og brandisolering.

Tækkemanden - Morten Kjær ApS

Vi sætter en stor værdi i vores arbejde, og sørger for at dit arbejde bliver udført i en utroligt høj kvalitet. Kontakt os allerede i dag for din tækning ✓

Tækkemand Torben Jensen

Salg af puder med boghvedeskaller. Salg af hovedpuder. Helsepuder i super kvalitet. Økologisk bomuld med lynlås. Ergonomisk, insektfri og allergifri og svedfri - En billig investering til en god nattesøvn. Kan bruges mod piskesmæld, migræne og mer

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information