Supervision in Danmark Side 3

448 resultater for Supervision

Reflex

Reflex er en konsulentvirksomhed, der arbejder med udvikling af det modne og bæredygtige lederskab ved at styrke refleksions- og dialogkompetence i virksomheder.

Psykoterapeutisk Praksis

  • bruno knudse - sorvadvej 17 sorvad, 8961 Silkeborg
  • 86 48 06 93

Bruno Knudsen Psykoterapeutisk Praksis tilbyder terapi til unge og voksne klienter samt supervision, sparring og rådgivning til offentlige og private institutioner samt kommunale forvaltninger.

Psykologspecialisten

Autoriseret psykolog - specialist og supervisor i organisationspsykologi og psykoterapi - bistår også ved stress samt pårørende-rådgivning

Psykologstedet

Psykologbehandling på Als, Nordborg, Sønderborg, Augustenborg, Lavensby. Psykologstedet er en ny-etableret klinik, og derfor er der ingen ventetid.

Psykologpraksis Odense

Psykolog i Odense? | Psykolog Jens Henrik Thormann | Sygesikring | Terapi, Rådgivning og Supervision.

Psykologisk Rådgivning & Samtaleterapi

Jeg yder terapi til børn, unge og voksne i en tryg atmosfære, hvor jeg møder dig med kontaktfuldt nærvær, empati og tydelighed. Foruden terapi er jeg forfatter samt holder oplæg, kursus, underviser og superviserer i patientforeninger og for fagperso

Psykologisk Praksis- Søren Fink

psykolog Gunnar Witt tilbyder terapi til enkelte, par og familier. Desuden supervision og institutionsudvikling til pædagogiske institutioner

Psykologisk Praksis Birgit Bruun

Psykologisk Praksis rådgiver om og behandler børn, unge og voksne, stress, sorg, krise,'ondt i familen', udbrændthed m.v. Konsulentydelser og undervisning: Evaluering, supervision og coaching i private og offentlige organisationer.

Psykologisk Praksis

Mangler du hjælp til dine stress situationer? Jeg tilbyder professionel psykologisk hjælp til dem der føler behov for det. Så du er kommet til det rette sted.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information