Specialskoler in Danmark

459 resultater for Specialskoler

Nordskovens Friskole

Nordskovens Friskole er én af Danmarks ældste grundtvig-koldske friskoler. Vi er af Undervisningsministeriet certificeret som profilskole for specialundervisning. Vi tilbyder specialundervisning efter behov, mobbefrit miljø og små klasser. Skolen ligger ...

Donkraft Undervisning

Donkraft undervisning udgiver, som de eneste i Danmark, et læseundervisningsmateriale, som bygger på etstruktureret, syntetisk lydsystem.

Morsø Kommune

Hvis du vil vide mere om kommunen og vores selvbetjeningsløsninger. Du finder informationer om børn og unge, borgerservice, bolig og byggeri, ledige stillinger, kommunalbestyrelsen mv.

Odense Kommune

Enghaveskolen er en folkeskole i Odense Kommune, der tilbyder undervisning til elever gennemgribende udviklingsforstyrrelser, de fleste med autisme. Der kan også være tale om hyperaktivitetsforstyrrelser, bevægelsesstereotypier, Tourette Syndrom og andre ...

Autismecenter Nord-Bo

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte, guidening og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information