Noerresundby-minigolf in Danmark

460 resultater for Noerresundby-minigolf

jem & fix Nørresundby

Find et stort udvalg af produkter til dine gør det selv-projekter inde og ude. Altid lave priser hos dit lokale byggemarked - jem & fix.

Wizard 99. Nørresundby Aps

På Nyhavns hyggelige Restaurant Fyrtøjet serverer vi klassiske, varme danske retter og lækkert smørrebrød - med et internationalt twist!

West Coast Minigolf

West Coast Minigolf i verdensklasse ved Blåvand, her får familien og vennerne en oplevelse fyldt med sjov, hygge og god stemning

Weekendhytten Cafe & Minigolf

På en af Danmarks skønneste strande, ligger Weekendhytten med restauration og café. Vi har ca. 100 overdækkede pladser med varme yderligere ca. 60 dejlige og solrige pladser med udsigt over Balka bugt.

Viking Biler Nørresundby

Biludlejningsdiscount.dk udlejer biler, varevogne, flyttebiler og minibusser til Lavpris. Book online eller ring på 70 208 804.

Ungdomskirken I Nørresundby

  • Bygaden 65B, c/o Karin Lindholm, 9200 AALBORG
  • 98 12 25 76

Gospelkoret Shine er et af Nordjyllands største gospelkor. Vi øver hver mandag i Baptistkirken i Nørresundby. Du er velkommen til at være med!

Thurø Camping Minigolf

  • Gyldenstensvej 10, 5700 Svendborg, 5700 Skårupøre

Thurø Camping Minigolf: places near you,reviews,ratings,photo

Teddy Nielsen Minigolf Clubben Gelsted

Minigolf i forening er en sport mere avanceret end det minigolf, man spiller på stranden eller for sjov med vennerne en gang imellem. Minigolfsporten er rigt repræsenteret med dygtige klubber i hele Danmark. Meld dig ind i en klub og lær mere.

Sandvig minigolf

En af Danmarks ældste minigolfbaner i Sandvig på Bornholm. De 18 støbte baner ligger i hyggelige omgivelser med udsigt havet. Der er også kiosk/café. Skøn kaffe og the og mange søde sager!

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information