Kursuscenter-nordsjaelland in Danmark Side 8

494 resultater for Kursuscenter-nordsjaelland

Haraldskær Kursuscenter

Sinatur Hotel Haraldskær ligger i Vejle ådal i fredede herregårdsbygninger fra 1434. Her er topmoderne faciliteter, smukke rum, skøn natur og et udsøgt køkken.

HK Nordsjælland

HK Hovedstaden er din lokale fagforening, der dækker hele region Hovedstaden. Vi er et fællesskab af i alt godt 90.000 medlemmer.

Færgelundens Motel & Kursuscenter

Værelser - Kursus & Møder;Arrangementer... Færgelundens Motel & Kursucenter Aps Skovnæsvej 2 3630 Jægerspris Tlf.60802135 Mail: info@motel-kursus.dk.

Foreningen Erhvervssparring Nordsjælland

  • Tulipanhaven 112, c/o Jørgen Johansen, 2765 KOBENHAVN
  • 44 66 88 13

BlueCon - Management Consulting hjælper virksomheder til succes gennem praktisk ledelsesrådgivning, bestyrelsesposter, mentor programmer og gennem innovations-, strategi- og salgoptimeringsprocesser.

Folkehjem, restaurant og kursuscenter

Folkehjem Restaurant & Kursuscenter i Aabenraa afvikler privatfester som fødselsdag, konfirmation eller bryllup samt firmaarrangementer, kurser eller konferencer med op til 400 mødedeltagere. Intet er for småt og intet for stort.

Fof Kursuscenter

Med spændende foredrag, indholdsrige rejser og alverdens kurser, giver kursuscenter Herning dig muligheden for at få oplevelser ud over det sædvanlige. Se mere her!

Femø Kro- & Kursuscenter

Femø Kro er en kro med rig historie. Vi er beliggende i Smålandshavet på den dejlige ø, Femø, med fredelige og rolige omgivelser.

Femø Kro- & Kursuscenter

Femø Kro er en kro med rig historie. Vi er beliggende i Smålandshavet på den dejlige ø, Femø, med fredelige og rolige omgivelser.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information