Korrektur in Danmark Side 2

77 resultater for Korrektur

GMK-Text

GMK-Text er sprogbureau til oversættelser, sprogkorrektur, tekstrevision, sprogundervisning paa dansk og engelsk.

Firma Barbara Dragsted

Dragsted & Kjeldsen Translatører. Professionel oversættelse af fagsproglige tekster. Oversættelsesbureau drevet af statsaut. translatører.

Denker Media

Denker Media er et oversættelsesbureau med speciale i oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning, layout af brochurer og årsrapporter.

Dansk Sprogrevision

Dansk Sprogrevision tilbyder korrektur, tekstrevision og sproglig rådgivning på højeste niveau.

Cs Translation Vcharlotte Schaar

Statsautoriseret translatør tilbyder professionel oversættelse fra dansk til engelsk og engelsk til dansk. Ud over oversættelse kan jeg tilbyde redigering og korrekturlæsning af dine tekster samt levere sproglig rådgivning. Autoriserede/bekræftede oversættelser ...

Cand Merc Peder Østergaard

  • Lillesøvej 18 C, 1. Sal, 8660 Skanderborg
  • 86 52 55 53

- specialiseret i oversættelse af forskningsrapporter og juridiske tekster. Underviser en-til-en, mundtlig sprogtræning, coaching i at skrive

Café Time Out - Liink ApS

Liink ApS er specialiseret i at løse sprogbarrierer i over 250 sprog og dialekter i form af Dialogtolkning, Hvisketolkning, Simultantolkning, Resumétolkning, Telefontolkning, Videotolkning, Oversættelse, Korrektur, Undervisning, Kurser og Rådgivning.

Book Service

Book Service tager sig af både større og mindre opgaver - fra totale bogproduktioner eller delopgaver til mindre her og nu-opgaver inden for oversættelse, redaktion, korrektur, grafisk tilrettelæggelse, dtp.

A-Z Translations

Professionel oversættelse til og fra engelsk udføres af translatør med mere end 15 års erfaring.

Lars Høj Informatik ApS

Lars Høj Informatik. Translator specialising in IT, office machines, and language technology. Lars Høj er oversætter med speciale i IT, kontormaskiner og sprogteknologi.

Book Service

Book Service tager sig af både større og mindre opgaver - fra totale bogproduktioner eller delopgaver til mindre her og nu-opgaver inden for oversættelse, redaktion, korrektur, grafisk tilrettelæggelse, dtp.

Italesat

Velkommen til min verden af ord. Jeg arbejder både med de mærkelige, de lange, de smukke, de overraskende og de nødvendige. Fælles for dem alle er, at det er ord, der skal gøre livet lettere for dig og dit budskab

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information