Indsigt in Danmark

39 resultater for Indsigt

Wolter, Annette

Bestil et tarotoplæg, tilmelding tarotundervisning, spirituel tarotundervisning, grundkursus i Aleister Crowleys tarotkort

Solglimt, Kristelig Handicapforening

På Solglimt bor voksne med varig nedsat funktionsevne. Ud fra faglig indsigt og et kristent livssyn hjælper vi den enkelte med at udvikle sit potentiale gennem bevægelse, musik og en aktiv hverdag.

Mindful2life

Mindful2Life, Hadsundvej 78, 9000 Aalborg. Jeg hedder Anne Marie Martens og er uddannet pædagog, kognitiv terapeut og mindfulnessinstruktør.

Indsigt Udtryk

Formålet med virksomheden er at udnytte spændvidden imellem coaching, psykoterapi, kommunikation og præsentation og kunst, så det kommer et bredt udsnit af mennesker til gavn.

Holisten

Holistisk NetGuide og Kalender for Danmark samt Webdesign

Grethe Raabe Hvam

  • Hjortshøj Møllevej 116, 8530 Hjortshøj
  • 86 74 09 20

Klinik for Krop og Sind.Psykoterapi. Alexanderteknik.Krops- og psykoterapi.

Freeduction

Freeduction hjælper dig med at finde målsætningen i dit liv, så du ikke sidder som 80-årig og tænker, hvorfor handlede jeg aldrig på mine drømme?

Børne- og Ungdomspsykologeren

Børneneuropsykolog og autismekonsulent med 20 års erfaring. Psykologiske / neuropsykologiske undersøgelser. Pædagogisk-psykologisk rådgivning og vejledning. Samtaler. Supervision og kurser. Se hjemmesiden eller kontakt mig for yderligere information. Med ...

Britt Svøm Meditation

  • Lyngby Storcenter 66 1113, 2800 Kongens Lyngby
  • 26 17 02 70

Mentalhealer og svømmeinstruktør Britt Andersen tilbyder vandskrækkurser, svømmeundervisning for børn og voksne, tlf-hjælp, mental healing, clairvoyance og akkupressur

Lof Rebild

LOF er Rebilds største udbyder af kurser, oplevelser og foredrag. Der udbydes hele året med sæsonstart september og januar. Geografisk dækker vi hele kommunen med kurser i mange byer.

Indsigt Udtryk

Formålet med virksomheden er at udnytte spændvidden imellem coaching, psykoterapi, kommunikation og præsentation og kunst, så det kommer et bredt udsnit af mennesker til gavn.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information