Hoejskole in Danmark Side 2

192 resultater for Hoejskole

Rødding Højskole

Danmarks bedste højskole - hovedfag i design, journalistik, politik, musik, teater, litteratur

Ry Højskole

Ry Højskole - Fordyb dig i musik, teater, kunst, journalistik eller friluftsliv! Fællesskab og oplevelser for livet! Oplev Ry Højskole nu. Bestil en rundvisning

Rejsende Højskole i Bogense, Den

Så blev det jul igen. Efter en hyggeuge med udflugt til Den Gamle By i Århus og julelege på skolen er (næsten) alle gået på juleferie. Vi vil

Projekt Indvandrerkvindernes Daghøjskole

Daghøjskolen for Indvandrerkvinder er en lille hyggelig skole med stor omsorg for den enkelte elev. Skolen startede i 1986 og ligger i Blågårdsgade på Nørrebro. Undervisningen er særligt tilrettelagt for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk.

Odder Højskole

På Odder Højskole kan du vælge frit mellem mere end 70 fag indenfor Film, Journalistik, Musik, Psykologi, Kunst, Design, Sport samt Krop & Bevidsthed.

Nørgaards Højskole

Nørgaards Højskole - med foto, rytmisk musik, e-musik, filmskuespil, dans, skriv!, kunst, adventuresport, outdoor etc. Studieture til New York og Berlin.

Nakkebølle Fri- og Højskole

Småskolen ved Nakkebølle består af Opholdssted og Intern Skole. Aktivt program med mange udfordringer. Sanatorievej 16 * 5600 Fåborg * Tlf: 62 61 53 13 * Mail: info@nakkeboelle.dk

Løgumkloster Højskole

Tag på højskole i Sønderjylland: Musik, Verdensborger og 22 valgfag. Fællesskab og venskaber for livet på Løgumkloster Højskole.

Lof Haslev

LOF Haslev er en aftenskole og oplysningsforbund der afvikler kurser, foredrag og oplevelsesture. Haslev LOF har kurser i Haslev, Rønnede, Dalby, Kongsted og Karise. Der er især fokus på krop og bevægelse, rygtræningskurser, yoga og bl.a IT-kurser. Herudover ...

Lof I Langå

LOF Langå er en aftenskole, der ligger i Randers kommune. LOF Langå har både spændende og traditionelle kurser, foredrag samt oplevelsesture.

LOF - Liberalt Oplysningsforbund

LOF Langå er en aftenskole, der ligger i Randers kommune. LOF Langå har både spændende og traditionelle kurser, foredrag samt oplevelsesture.

Københavns Højskole Forening Vartov

Københavns Højskoleforening tilbyder medlemmerne spændende og relevante foredrag og andre arrangementer. Om vinteren finder du os i Vartov i København og om sommeren i foreningens have ved Damhuss�en.

Krogerup Højskole

Hovedfag som Journalistik, Film, Verden Brænder, Storbyens puls, Foto og meget andet. Del hverdag med både danske og internationale elever på Krogerup.

Krabbesholm Højskole

Hvis du drømmer om en uddannelse inden for kunst, arkitektur, design, grafisk design eller fotografi kan Krabbesholm blive springbrættet til din fremtid.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information