Gokart in Danmark

84 resultater for Gokart

Skive Gokart & Paintball Center ApS

Aktiviteter til enhver anledning Skive Gokart & paintball er det perfekte sted til en polterabend, firmafest, børnefødselsdag, blå mandag eller julefrokost. Vi tilbyder det hele samlet et sted med 11 fede events, herunder gokart, 3 paintball baner, lasergame ...

Wild 'n' Fun

Wild'n'Fun i Holstebro er specialister i at arrangerer en uforglemmelig god dag for alle - ung som gammel. Prøv f.eks. gokart, lasergame, adventure golf eller en af de andre 8 spændende forlystelser hos Wild'n'Fun.

Vojens Karting Klub

I Vojens Karting Klub (vkk) oplever du fart og spænding på Vojens gokart bane. Her får speederfoden frit spil når du konkurrerer mod kammeraterne. Vores gokartbane er over 1300 meter lang og dermed en af de længste i Danmark. Uden for banen har du mulighed ...

Power Racing Gokart Akademi

Danmarks flotteste indendørs gokart center tæt på KBH Centrum. Moderne elektriske gokarts med professionelle instruktører.

Odense Gokart Hal

Odense Gokart Hal tilbyder arrangementer til store og små kundegrupper - både firmaer og private. Book banetid online eller ring og hør mere.

Nikolaj Bøllingtoft

Kart-shop.dk sælger et bredt udvalg af beklædning, tilbehør og sikkerhedsudstyr til gokart og banerace. Dag til dag levering!

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information