Formidling in Danmark

229 resultater for Formidling

Webmus

Speciale i digital formidling af udstillinger og museer ved avancerede CMS hjemmesider, grafik m.m.

Visuel Vision

Kursusvirksomhed med stor kundekreds inden for Danmarks største private virksomheder, kommuner, ministerier og organisationer. Kurserne er af høj kvalitet med fokus på værktøjer og ideer der gør en forskel og er direkte anvendelige i dagligdagen.

Torup Kultur Formidling

Torup kultur er en aftenskole med et bredt kursusprogram, bl.a. sprog, Dansk for udlændinge, Foredrag, film, koncerter, Workshops, Motion & dans, Yoga, SUN DO - taoist yoga, Stemmetræning, Kreative emner, Keramik, pilefletning, litteratur m.v.

Thomas Drewsen

Jeg tilbyder sprogrevision og oversættelse til og fra engelsk, tysk og dansk. Oversættelser, oversæt, translatør, translatører, sprog ...

The Armoury-formidling

SkuespilsKompagniet THE ARMOURY - entertainere og fægtere tilbyder underholdende historiske shows og events, f.eks. på museer, herregårde og slotte.

Textshop

teXtshop er et presse- og formidlingsbureau med stærke kompetencer indenfor journalistik, pressekontakt, kommnukationsrådgivning, it, bøger og e-learning

Studiecykel.dk

Annoncering på studiecykler i hele Danmark. Skriv dig op til en studiecykel eller læs mere om muligheder for bæredygtig og målrettet annoncering.

Skaberkraft.dk

Design & kommunikationsbureau med speciale i konceptudvikling, kommunikation, udsmykning og rumlig branding. Beliggende i Trekantområdet tæt på Kolding.

Sjællands Service & Formidling

Din lokale ejendomsmægler. Køb, salg og udlejning af bolig. Søg efter ejerlejlighed, villa og andelsbolig samt sommerhus, nedlagt landbrug eller anden bolig eller hus til salg på nettet.

Silva Estate

Silva Estate er en ejendomsmæglervirksomhed, ejet af HedeDanmark, med speciale i skovejendomme, naturejendomme og godser…

Silva Estate A/S

Silva Estate er en ejendomsmæglervirksomhed, ejet af HedeDanmark, med speciale i skovejendomme, naturejendomme og godser…

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information