Efterskole in Danmark Side 2

529 resultater for Efterskole

Vandel Efterskole

Oplev glæden ved et efterskoleophold på Vandel Efterskole. Vi er beliggende nær Vejle og har en bred vifte af valgfag og aktiviter. Kig forbi og lær mere!

Vandel Efterskole

  • grindstedvej 37, c/o lars mortensen, 7184 Vandel
  • 75 88 50 33

Oplev glæden ved et efterskoleophold på Vandel Efterskole. Vi er beliggende nær Vejle og har en bred vifte af valgfag og aktiviter. Kig forbi og lær mere!

Vamdrup Efterskole

Et godt lærerteam med mange forskellige evner og kvalifikationer... udbyder endnu en linje for STU-elever - et tværfagligt og professionelt team af lærere

Ubby Fri- og Efterskole

Idrætsefterskole på Sjælland med masser af fysisk træning og et stærkt fællesskab: fodbold, håndbold, gymnastik, boldspil, dans, springgymnastik og krop & sundhed.

Tømmerup Fri-og Efterskole

Dette er forsiden for Tømmerup Fri- og Efterskole. Herfra kan du læse mere om Tømmerup Friskole og Tømmerup Efterskole.

Tølløse Privat- og Efterskole

Tølløse Privat- og Efterskoles linjer: Musiklinjen, Idrætslinjen og Teater- og Danselinjen. Midt på Sjælland med togforbindelse direkte til København.

Try Efterskole

Try Efterskole er en specialskole, hvor du kan tage 9.klasse afgangsprøve. Skolen kan rumme 86 elever, og tilbyder ophold fra 8. til 11. klassetrin. Vil du vide mere? Så klik ind på siden og kig dig omkring.

Tjele Efterskole

Almen efterskole i Jylland med fokus på BMX-Freestyle/-race, Animation, Bordtennis, Skating, Scooter, Kunst og design, Performance, Forfatter og Skak.

Thorsgaard Efterskole

Thorsgaard Efterskole er en efterskole i Hobro i Nordjylland, der giver dig oplevelserne og viljen til at nyde livet. Hos os får du frihed under ansvar.

Sønderjyllands Idræts- og Naturefterskole

Sports- og idrætsefterskole med badminton, dans, fodbold, cykling, fitness, golf, ski, håndbold, cambridge. Efterskolen ligger i det sydvestlige Jylland – i byen Løgumkloster.

Sædding Efterskole

Livet er fantastisk. Det vil vi gerne vise gennem oplevelser, skole- og hverdagsliv. Sædding Efterskole har tre fokusområder, der på hver sin måde giver dig inspiration, viden, læring om livet - og begejstring:

Sydvestjyllands Efterskole

En moderne og aktiv efterskole med kristent fællesskab og mange muligheder i flotte omgivelser. Linjefagene: Musik, Idræt, Ræk-ud, Krea, Bold og Mekaniker.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information