Coaching in Danmark Side 7

1448 resultater for Coaching

Rasmussen Coaching

NLP coach, pædagog og SorgPilot guider og vejleder jeg børn, unge og voksne, 1 til 1 samtaler for børn, unge og voksne, skilsmisser, sorg og savn

Rask Coaching

RaskCoaching tilbyder coaching til enkeltpersoner, samt private- og offentlige virksomheder. Som coach er mit mål at skabe øget balance, arbejdsglæde og livsglæde.

Raj7989 ApS

Syntax A/S har mere end 25 års erfaring i erhvervspsykologi med at coache og uddanne ledere og medarbejdere. Vi tilbyder konsulentbistand samt firmatilrettede - og åbne kurser. Medarbejdere i vækst skaber virksomheder i vækst -erhvervspsykologi der gør ...

Questions.dk

Questions.dk er ledelsesudvikling baseret på åbne spørgsmål

Qms

QMS udvikler organisationer, processer og mennesker, TQM,BPR,TPM,HRM, QMS arbejder både med værdier, processer og strukturer i organisationer, Ledere og medarbejdere inddrages i løsningerne, således at vores know-how og ekspertice overføres til kunden ...

Q - Winner Anne Blotting & Lena Hylager Larsen

Q-WINNER er et dynamisk og innovativt kommunikationsbureau. Web-TV og live branding med streaming video til nettet er vort speciale, i sær med fokus på corporate branding og employer branding, som virksomhederne i stigende grad efterspørger.

Pvu Rådgivning

PVU med hjemsted i Århus er en konsulentvirksomhed, der bidrager til at udvikle virksomheden og styrke konkurrenceevnen, gennem seminarer, rådgivning, træning, sparring og coaching.

Psykoterapeut Exam. Henriette Egeholm

Terapi for angst, sorg, spiseforstyrrelser, tristhed, seksuelle krænkelser, stress, livsforandinger. Terapi kan hjælpe dig med at få livshåbet igen.

Psykologisk Praksis Birgit Bruun

Psykologisk Praksis rådgiver om og behandler børn, unge og voksne, stress, sorg, krise,'ondt i familen', udbrændthed m.v. Konsulentydelser og undervisning: Evaluering, supervision og coaching i private og offentlige organisationer.

Psykologisk Praksis

  • Lyngby Hovedgade 39, 2. Sal, 2800 Kongens Lyngby
  • 31 11 31 32

Psykoterapi, coaching og hjælp ved akutte kriser er særlige arbejdsområder. Telefonnummer: 40 46 45 32. Arbejdsområder iøvrigt: Kriser, Stress, Følelser, Traumer, Sorg, Selvværd, Coaching, Parforhold, Livskriser og Personlig udvikling.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information