Alkoholbehandling in Danmark

21 resultater for Alkoholbehandling

Minnesota Gruppen Tjele A/S

Professionel alkoholbehandling på Behandlingscenter Tjele Orelund - vores tilbud på Sjælland. Minnesotabehandling efter 12-trins modellen.

Freedom House ApS

  • Lillebrændevej 44, Tårup, 4850 Stubbekøbing
  • 54 43 32 03

Alkoholmisbrug behandles. Har du et alkoholproblem, Ring 7026 1224. Vi kan motivere alkoholmisbrugere. Vi har lang erfaring og professionelt personale.

Dyrlægetjenesten

Føler du at dine seksuelle aktiviteter eller fantasier er begyndt at styre dit liv? Vil tilbyder behandling og parterapi for mennesker afhængige af sex og deres partnere

Dansk MisbrugsBehandling

Dansk Misbrugsbehandling tilbyder alkoholbehandling i Kolding. Behandlingen er ambulant, hvilket betyder at du kan bo hjemme og passe dit job.

Dansk Misbrugsbehandling

Ambulant Alkoholbehandling i Aalborg - mens du bor hjemme og passer dit job. Læs her hvordan du løser dit alkoholproblem eller ring for en snak på 70 10 03 03.

Dansk Institut for Psykoterapi

To seniorpsykoterapeuter tilbyder personlig udvikling igennem integrativ psykoterapi, supervision, workshops, ledercoaching, relations- og udviklingsforløb.

Center for Alkoholbehandling

  • Jægergårdsgade 66, 8000 Aarhus C, 8800 Viborg
  • 87 13 21 00

Center for Alkoholbehandling er Aarhus Kommunes behandlingstilbud til borgere med alkoholproblemer og deres pårørende. Vi tilbyder professionel, gratis og anonym rådgivning og misbrugsbehandling.

Behandlingscenter Tjele, Orelund

Professionel alkoholbehandling på Behandlingscenter Tjele Orelund - vores tilbud på Sjælland. Minnesotabehandling efter 12-trins modellen.

Alkoholbehandling

Hos Sundhedscenter Vest arbejder vi primært med følgende hovedområder: Træning, behandling af afhængighed og sundhedsfremme og forebyggelse.

Abstinens-teamet

Afrusning og abstinensbehandling kan nu komme til dig. Vi tilbyder: Ambulant afrusning og abstinensbehandling, Vitamin behandling med B-combin og Thiamin,

Aalborg Alkoholbehandling

Alkoholbehandling i dag- og aftenhold mens du passer dit arbejde og bor hjemme. Individuel behandling, der kombineres med grupper og undervisning, så der er god tid til den enkelte.

Dansk Ambulant Alkoholbehandling

TC-Dance Studio, Horsens TC-Dance Studio ...stedet man danser. Vil du gå til dans i Horsens, er det hos TC-Dance Studio du skal gå. Kom og få en gratis prøvetime.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information