Top 200 - byer  |  

Anna Martyn Photography

anna-martyn-photography

Anna Martyn Photography

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Anna Martyn Photography

Jeg er Anna, en passioneret ukrainsk fotograf, der specialiserer mig i at fange de mest mindeværdige øjeblikke i dit liv. Med færdighederne til at tale fire sprog - fransk, engelsk, ukrainsk og en smule dansk - gør jeg kommunikationen glidende, især når jeg arbejder med internationale kunder.

Min stil er enkel, tidløs og unik. Jeg formår at fange øjeblikke på en måde, der beskrives som klassisk, følelsesladet og raffineret. Hver klient modtager min personlige opmærksomhed og dedikation til at levere den bedste servicekvalitet. Kvalitet er altid i fokus, og jeg foretrækker at skabe skræddersyede fotosessioner, der matcher mine kunders visioner.

Som bryllups- og familiefotograf er det min mission at fortælle din historie gennem mine billeder. Jeg stræber efter at indfange den ægte kærlighed og ømhed, du føler for dine nærmeste på en naturlig og autentisk måde.

Mit hjemmestudie, beliggende i Grænge ved Nykøbing Falster, er skabt med din komfort i tankerne. Her kan du føle dig hjemme og afslappet under fotosessionen. Jeg dækker også hele Lolland Falster-området for at skabe billeder, der afspejler den naturlige skønhed og autenticitet i omgivelserne.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Anna Martyn Photography