Top 200 - byer  |  

Aboutnow

Aboutnow - Lejre

Aboutnow

Nøgleord

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Aboutnow

Lene Bang-Jensen står bag Aboutnow, der afholder 8-ugers mindfulness kurser i både ind- og udland.

Aboutnow beskæftiger sig udelukkende med forskningsbaseret mindfulness, der bygger på empiriske undersøgelser, der har vist tydelige forbedringer ved blandt andet at reducere stress og smerter.

Med en uddannelse som Mindfulness Instruktør og en efterfølgende MBSR uddannelse, tilbyder Lene Bang-Jensen Mindfulness kurser i Lejre ved Roskilde samt i Odense for virksomheder, der ønsker større indsigt i mindfulness og redskaber til at integrere det i hverdagen.

Udover kurserne, er det også muligt at komme på mindfulness rejser til Bali og Island, hvor omgivelserne har en positiv afsmitning på en intensiv mindfulness træning og yoga.

Ved at deltage på et mindfulness kursus kan du få større kvalitet i både dit private- og arbejdsliv, og du får en masse brugbare metoder, der bidrager til større fokus, ro og overskud.

Ønsker du at læse mere om Aboutnow, kan du besøge hjemmeside www.aboutnow.dk. Du er også velkommen til at kontakte Aboutnow, hvis du har spørgsmål til kurserne eller rejserne. Ring til Aboutnow på 61 28 28 04 eller send en e-mail til hello@aboutnow.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Aboutnow