Top 200 - byer  |  

Primo Safety I/S

Primo Safety I/S - København N

Primo Safety I/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Primo Safety I/S

Søger du efter en butik, der sælger billigt arbejdstøj og personlig beskyttelse? Så er Primo Safety I/S stedet. Primo Safety er en moderne webshop, der sælger arbejdsrelateret beklædning og beskyttelsesudstyr.

Vi har et bredt udvalg af varer, fremstillet til arbejdere i bl.a. bygge- og håndværksbranchen, men også til fx brandmænd, vejarbejdere og folk i fødevareindustrien.

Vores beklædningsgenstande omfatter blandt andet veste, jakker, regntøj og brandhæmmende tøj, og vores personlige udrustning dækker over ting som høre-, øjen- og åndedrætsværn.

Alle køb bliver sendt med Post Danmark, og leveringstiden er 3 til 7 dage. Skifter du mening, kan du frit sende dine varer tilbage inden for 14 dage.

Primo Safety er udelukkende en webshop, men vi har kontor på Nørrebro, på Mimersgade 112. Har du spørgsmål, er du velkommen til tage kontakt til vores team på telefon +45 2118 1817 eller mail info@primosafety.dk. Vi glæder os til at guide dig, når du skal købe arbejdsrelateret tøj og beskyttelsesudstyr.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Istedgade 136 5 th, 1650 København

Her finder du Primo Safety I/S