Top 200 - byer  |  

NORD Magasinet

NORD Magasinet - Hellerup

NORD Magasinet

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af NORD Magasinet

NORD Magasinet har fokus på boliginteriør, mode, gastronomiske oaser og sundhed og velvære. En gang om måneden udkommer et nyt issue, hvor de sætter spotlys på et bestemt tema - men i alle udgaver finder du altid bolig/beauty/kultur/gastro sektion.

Besøg deres hjemmeside, hvor du kan se NORD Magasinets store verden. På deres hjemmeside kan du læse portrætter af anerkendte skikkelser indenfor forretningsverdenen, du kan finde inspiration til din nye bolig, og du kan finde små kvalitetsbutikker, der alle kan tilbyde noget helt særligt.

Det er desuden muligt at læse alle magasiner på hjemmesiden, hvor du kan bladre dig igennem en masse sider med livsstilsartikler - der alle har fokus på NORD’s lokalområde.

Er du på jagt efter inspiration til boligens indretning, til en lækker restaurant eller til et nyt look, er NORD Magasinet den perfekte muse. Også læsestof om sundhed og kulturelle begivenheder kan du finde læsestof om.

Besøg hjemmesiden og læs med i alt det nye. NORD Magasinet er beliggende på adressen Tuborg Havnefront - og du kan komme i kontakt med magasinet telefonisk på 39 90 80 70 eller ved at skrive en mail til info@nord-magasinet.dk.


RM Media / NORD Magasinet
Tuborg Havnepark 7
2900 Hellerup
39 90 80 70
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Strandvejen 189, 2900 Hellerup

Her finder du NORD Magasinet