ByDahl Living


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
71780960
Email-adresse
Bydahlliving@gmx.com

Søgeord

Broste Copenhagen A Little Lovely Company Forhan Happy Lights Forhandler Nicolas Vahe Forhandler

Firmabeskrivelse

Har du brug for inspirerende input til din boligindretning? By Dahl Living er en familieejet webshop, der fokuserer på boliginteriør og gastronomiske specialprodukter. Vi har alt til din boligindretning. Desuden har vi også et stort sortiment af specialiteter til kulinariske eventyr.
ByDahl Living forhandler bl.a. rammer, lysestager, tallerkener og bestik. Har du brug for en gave til en du har kær, er vi også behjælpelige med gaveæsker, bl.a. værtindegaver og dåbsgaver.
ByDahl Living har en lang række kendte mærker, som fx Gamcha, Deko My Dear og A Little Lovely Company.
Vores æstetik er præget af nordiske designtrends, og vi lægger stor vægt på bæredygtige og økologiske produkter. Hos os går design og kvalitet hånd i hånd, men skulle du alligevel opleve problemer, tilbyder vi 30 dages fuld returret. Hvis du bestiller inden kl. 12:00 bliver din pakke afsendt samme dag. Køber du for over 299 kr. er der desuden fri fragt.
Vil du vide mere er du velkommen til kontakte os ved at sende en mail til mail@bydahlliving.dk eller ringe til 71 78 09 60. Vi glæder os til at betjene dig i vores webshop. Og glem ikke at følge os på de sociale medier for inspiration til din bolig.

Bedøm ByDahl Living

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information