Thomas Fyrst Akupunktur


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
31152507
Mobilnummer
31152507
Email-adresse
thomasfyrstakupunktur@hotmail.com

Søgeord

Akupunktur Odense Akupunktur Mod Allergi Akupunktur Mod Smerter Akupunktur Mod Tinitus Billig Akupunktur

Firmabeskrivelse

Er du interesseret i en behandling med akupunktur, men synes du, at det er for dyrt? Så er Acusit løsningen! Jeg hedder Thomas Fyrst, jeg er Master akupunktør og udfører billig akupunktur vha. Acusit i min akupunkturklinik, Thomas Fyrst Akupunktur, med speciale i sportsskader og smerter.

Grunden til at Acusit er en billig behandlingsmetode er, at at du bliver behandlet sammen med flere klienter i et rum, hvor jeg cirkulerer og sætter akupunkturnålene i. Du kan slappe af i en privat lænestol, og du skal ikke være afklædt. Med Acusit har alle derfor råd til akupunktur.

Akupunktur er ideelt til lindring af smerter, behandling af sportsskader og kan desuden mindske allergiske reaktioner og allergier.

Oplever du tilbagevendende smerter, og ønsker du naturlig og effektiv behandling? Så kan du hos mig modtage professionel akupunkturbehandling.

Har du spørgsmål til mit arbejde, kan du kigge ind i min klinik, Thomas Fyrst Akupunktur, i Odense, på Hollufgårdsvej 10 A. Du kan bestille billig akupunktur på min hjemmeside eller ringe til mig på +45 31 15 25 07. Jeg ser frem til at lindre dine skader og smertetilstande.

Bedøm Thomas Fyrst Akupunktur

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information